Firande

Idag har jag och pappa firat mamma på hennes först Mors Dag. Hon fick en plånbok i present som hon valt ut själv. Pappa vågade inte välja själv och han litade inte på min smak. Kanske tur det för jag vet inte så mycket om plånböcker....

Senare på eftermiddagen åkte vi till min kompis I och firade hennes 1-års dag. Hon fick en marinblå tunika och gula leggins från Polarn o. Pyret. Jag vet just inte om hon blev så glad, hon brydde sig inte så mycket om paketet utan var mer fokuserad på tårtan som hennes storebror hade gjort till henne. Fast det gjorde inte så mycket för hennes mamma och pappa såg väldigt nöjda ut för kläderna.
Sen fikade alla (nästan), det bjöds på kaffe, tårta och kakor. Jag somnade i min vagn och missade fikat. Jag blir väldigt trött när det är så varmt ute som det varit idag. Tur att pappa bara klätt på mig body och shorts så att jag inte behövde svettas så mycket. Självklart hade jag min keps på mig också.

Igår var vi på äventyr. Vi var nämligen och tittade på ett hus!
Mamma och pappa har tagit upp husjakten igen på allvar och letar för fullt efter något eget vi kan bo i. Visst, vi trivs jättebra i lägnheten, men vi längtar allihopa efter att få bo i ett hus.
Huset vi kikade på igår hade det mesta man kan önska sig: mycket yta, en fin trädgård, havsutsikt, utomhusbubbelpool, bastun, braskamin och möjlighet att bygga studio! Pappa blev verkligen förälskad fastän det var väldigt mycket att åtgärda inomhus. Mamma gillade det också, mest trädgården som hon mer än gärna hade velat ha och pyssla i. Jag brydde mig inte så mycket för jag träffade en kompis som var lika gammal som jag. Han hette Marlon, ett namn som mamma och pappa faktiskt hade på namn-listan innan jag kom till världen!
Nackdelen med huset är tyvärr att det ligger ganska avsides, inte väldigt, men tillräckligt för att livet ska bli rätt så mycket mer bilbundet än tidigare...

Vi får se om vi lägger ett bud i veckan i alla fall. Det är ju trots allt ett väldigt fint hus! Men om det blir som mamma vill så köper vi en tomt inte så långt ifrån där vi bor nu och bygger ett sprillans nytt hus.

Götenehus 1½-planshus Lindö

Kanske ett sånt här från Götenehus? Modellen heter Lindö.

Till veckan blir det full fart! Då ska mamma rida islandshäst med mormor, pappa ska hålla gitarrlektion för S igen, vi ska fika med C och M, gå till biblioteket och träffa mammorna och beisarna i mamma-gruppen. Hoppas att det vackra vädret håller i sig så att det blir mycket promenader och så att mamma och pappa kan bättra på solbrännan lite. Nu blir man ju bländad av att titta på dem!

En superpyjamas!

Jag har fått en superpyjamas, bokstavligt talat, av min faster H! Den är så tuff och väldigt skön! Jag fick den redan när jag föddes, men det är först nu som jag har vuxit i den.

Stålmannen-pyjamas från H&M

Stålmannen-pyjamas från H&M

Den är verkligen perfekt att ha på sig när man leker i babygymmet. Jag känner mig självklart extra stark med den på mig!

Stålmannen-pyjamas bakifrån från H&M

Man blir trött av att leka. (Kolla in "manteln"!)

Fast nu när nätterna är så varma får jag sova i bara skrotten (med blöja så klart) för att jag inte ska bli för varm. Jag brås nämligen på pappa i det fallet och blir lätt svettig när jag sover. Mamma däremot rullar in sig i ett stort täcke. Det ser mysigt ut, men oj så varmt det blir!

Tisdagsmys

Idag har jag myst hela dagen med mamma och på kvällen kom mormor och myste med mig. Vi gick en promenad, mamma, mormor och jag, medan pappa höll gitarrlektion för S.
Det var jättevarmt ute så jag sparkade av mig täcket hela tiden och ville absolut inte slappna av. Då kan man ju somna! Och det var just vad jag gjorde på vägen tillbaka till vår lägenhet. Det var faktiskt rätt skönt.

Dagens outfit är en body från Cubus, jeans från KappAhl och slip-over från Polarn o. Pyret.

Dagens outfit: Body från Mohini, Cubus, jeans från KappAhl och slip-over från Polarn o. Pyret

Imorgon är det dags att träffa de andra bebisarna igen. Och så ska vi förbereda inför torsdagen, då ska vi nämligen fira pappas kusin som tar studenten. Och då ska vi va hela, rena och välstrukna! Det brukar vi visserligen vara, men just nu är det väldigt fullt i stykkorgen.


Trädgårdsdax

Idag har vi pysslat i trädgården som bara den så jag tänkte lägga upp lite bilder så ni får se hur vi har det. Jag tycker att det blev jättefint och både mamma och pappa är väldigt nöjda med resultatet. Jag hoppas verkligen att bovärden också tycker att vi har jobbat bra. Nu är bara häcken kvar som ska klippas, men det får bli en annan dag.


Nyplanterade rosenrabatten

Här är vår nya rosenrabatt med buskar som vi adopterat från mormor och morfar O. De kunde inte ha kvar dem eftersom de bygger ett stort trädäck i sin trädgård. Nu håller vi tummarna för att alla buskarna ska överleva och trivas under våra köksfönster. Det blev i alla fall helt klart mycket bättre än de fula enarna som stod där innan.

Trädgårdslandet

I vårt trädgårdsland har vi jordgubbar, smulgubbar,smultron, rosmarin, timjan, citronmeliss, funkia och en massa lavendel (mammas favorit). Kanske kommer vi få lök och vitlök också, om de tar sig vill säga.

Smulgubbeblomma

Smulgubbarna blommar! Nästa år ska jag smaska i mig så många det bara går. I år får mamma och pappa ha dem för sig själva. Om inte sniglarna hinner före vill säga.

Hunden Raggy i vår trädgård.

Mormors hund Raggy var med i trädgården och hjälpte till. Han vaktade bland annat mig när jag låg och sov i vagnen och jagade en påse som blåste iväg.

Vi lurade strumporna av pappa!

Igår kom farbror M och faster J över till oss och grillade. Det blev grillspett, potatisgratäng och sallad till de vuxna och ersättning till mig. Gott!

Efter maten kom plötsligt några av pappas och farbror M:s vänner på överraskningsbesök. Det var mamma och faster J som hade bjudit in dem utan att pappa och farbror M anat nånting.
Det bjöds på kaffe, marängswiss, ostbågar, chips och dip. Mamma hade gömt ingredienser i sin garerob för att pappa inte skulle ana oråd. Alla var väldigt glada och nöjda. Det skrattades och skojades som bara den.
Pappa blev jätteglad och pussade å tackade mamma för att hon kommit på ett sånt påhitt. Han blev så lurad!

Jag blev runtskickad från famn till famn tills jag fick nog och somnade i vagnen. Min lilla kompis S tyckte det va trist att jag sov, men passade på att leka med mina leksaker under tiden. Hon fyller snart 2 år och mamma har kommit på en jättebra födelsedagspresent.
Lilla S älskar nämligen strumpbyxor så vi ska ge henne fina från Trumpette som finns att köpa på Halens.
Strumpbyxor Trumpette från Halens.
Strumpbyxor från Trumpette

Själv skulle jag hellre vilja ha såna här tuffa strumpor från samma ställe. Jag är inte mycket för strumpbyxor.

Johnnys Babysocks, Trumpette från Halens
Johnnys Babysocks från Trumpette

Idag ska vi fortsätta göra fint i trädgården. Den ska nämligen besiktigas av bovärden på torsdag och vi vill verkligen inte få några anmärkningar. Jag tror i och för sig inte att det är nån risk för vår trädgård är jättefin! Mamma älskar ju att pyssla och greja i den. Vi får väl se hur det går!

Jag ser rött!

Jag passar väldigt bra i röda kläder, men det är väldigt sällan det finns röda pojkkläder i affärerna (om man inte räknar med Polarn o. Pyret). Varför är det så? Nästan alla kläder för små killar som jag är blå och bruna. Det är ju fint och så, men ibland vill man ju ha nåt annat. Mina föräldrar tycker att jag kan ha i stort sett alla färger på mina kläder utom rosa. Där går gränsen för både mamma och pappa.

Idag var jag, mamma och faster J ute en sväng på byn och kollade läget. Först fikade vi och sen tipsade faster J om att Cubus hade 30% rabatt på alla kläder i butiken. Mamma passade på att köpa lite kläder till mig och hon blev väldigt nöjd när hon hittade 2 bodys med lite rött på!


Bodys från Cubus, Mohini

Bodys från Mohini, Cubus


Hon har även varit på jakt efter nya tuffa jeans till mig eftersom jag snart har vuxit ur de fina jag fick av farbror J när jag föddes. Det är inte helt lätt det där med jeans, men hon hittade ett par med mjuk mudd i midjan och ett par fräcka hängseljeans.


Jeans Mohini, Cubus

Jeans och hängselbyxor från Mohini, Cubus


Min byrå som jag har mina kläder i börjar verkligen bli full nu så kanske är det färdigshoppat för ett tag framöver?

Imorgon kommer faster J och farbror M och ska grilla med oss. Jag hoppas verkligen att det inte regnar och är kallt så vi kan sitta ut i uterummet och äta. Det börjar förresten se ut som ett vackert växthus i vårt uterum med en massa blommor, fikon- och olivträd. Mysigt!

Mycket att göra

Jösses vad vi har haft mycket att göra de senaste dagarna!

I måndags förberedde jag och mamma inför pappas födelsedag. Det skulle inhandlas presenter, födelsedagsmat och lite vin. Eftersom pappa inte önskat sig nåt och jag inte har någon rutin på presentinköp så blev det en tur till bokaffären. Vi kom ut med en bok om The Beatles och en deckare.

Pappa gillar verkligen The Beatles! I somras när jag fortfarande låg i mammas mage va mamma och pappa i London och då gick pappa på samma övergångsställe som dem på Abbey Road. Han tyckte det var stort!
Min morfar hade chansen att se dem spela en gång på stenåldern nån gång när de var nya, men han gick aldrig. Minns inte varför, men nu ångrar han sig mycket i alla fall. Stackars morfar!

Nog om The Beatles. På tisdagen fortsatte vi med förberedelserna inför pappas födelsedagsfirande. Mamma hade tänkt överraska pappa med en picknick vid havet, men det var mulet och kallt så det fick bli i vårt inglasade uterum istället. Mitt uppe i alla förberedelserna ringde en golvgubbe och berättade att de skulle lägga nytt golv i vårt sovrum, nästa dag! Stressigt värre!
På kvällen kom mormor, morfar O och deras vovve kom och picknickade med oss. Det bjöds på bröd med olika röror till, vin, kex, ostar, vindruvor, kaffe och gifflar. Pappa blev jätteglad och alla verkade nöjda.

När gästerna åkt fick vi tömma sovrummet på pinaler och möbler så att golvgubben kunde jobba dagen därpå. Tycker det är så mysigt att ha sängen i vardagsrummet och önskar att vi alltid kunde ha det så, men det ville inte pappa. Mamma däremot är inte emot det förslaget.

Onsdagen gick alltså åt till att titta på när en gubbe la in en ny golvmatta. Det blev en svart och både mamma och pappa är nöjda med valet som mamma fick göra hastigt och lustigt. Golvgubben informerade mamma om att den svarta mattan är väldigt populär bland yngre hyresgäster. Undrar vad han menade med det? Att mamma är en av de yngre hyresgästerna eller att hon har ungdomlig smak? Hon valde att tro på det första alternativet.

Idag har vi varit hos farmor och farfar. De hade gammelmorfar och gammelmormor på besök. Farbror M och faster J var också där. Jag gillar verkligen såna kalas för det betyder att jag får extra mycket uppmärksamhet. Härligt!
Jag blev kramad, pussad, gullad med och buren. Fast man blir ganska trött av det, så efter en stund var jag tvungen att ta en tupplur i vagnen. Efter lite sömn och mat var jag redo igen för bus och gos.

När vi kom hem var jag så uppspelt att jag inte ville sova. Det tog mamma och pappa nästan 2 timmar att övertyga mig om att stänga min blå. Så det kan gå.

Dagens outfit

Idag har jag haft på mig en body som min tokiga moster A gav till mig i fredags. Tack så mycket!
Den kommer från Ugly Children's Clothing, ett nytt märke för mig. Bodyn hängde på en liten galge i en liten resegarderob. Så tufft!

Mamma tog fram ett par jeans som jag hade på mig när vi var hos farbror M och faster J på middag idag. Alla tyckte jag var så fräck. Så klart jag är! Moster A slog verkligen huvudet på spiken när hon valde vilken jag skulle få.
Mamma var inne på hemsidan och såg ett par andra bodies som var coola. Kanske kommer jag få en till eller kanske blir det en till kusinen som ska komma i augusti? Men mamma vill inte handla till kusinen innan hon vet om det blir en pojke eller flicka.

På middagen var jag som vanligt väldigt duktig. Under maten satt jag i min babysitter som mamma och pappa hade tagit med och lagom till kaffet somnade jag. Är fortfarande lite trött efter den långa bilresan tror jag.
Det är i alla fall mamma och pappa. Hela kvällen efter att vi kom hem från middagen har de slappat i tv-soffan och sett på film, Twilight. Det var tydligen den bästa film de hyrt på länge. Vad jag förstår så har de haft lite otur de senaste hyrtillfällena och bara kommit hem med riktiga skräpfilmer. Tur att det blev lyckat den här gången!

Imorgon ska jag och mamma till BVC och träffa de andra bebisarna och så ska våra föräldrar få information från NTF.

Klapp på axeln

Igår var vi i Karlstad på gammelfarfars begravning. Det tog fyra timmar att åka enkel väg och jag var så duktig hela tiden. På vägen dit sov jag nästan hela tiden, vaknade bara när vi skulle fika och då passade jag också på ett äta lite.

Väl framme så var jag vaken under cermonin. Då grät jag visserligen en skvätt, men de gjorde de flesta andra också så det gjorde nog ingenting. Prästen hade väldigt fina saker att säga om gammelfarfar och musiken som spelades var så vacker.

Efteråt bjöds det på middag på en herrgård. Mamma sa att det var typisk "farmor"-mat, lax med potatis. Fast jag åt ju givetvis egen mat, på flaska. Jag fick sitta hon flera olika människor som jag aldrig hade träffat tidigare, men jag gillade dem allihop och försökte göra dem lite gladare genom att le och vifta som bara jag kan. Jag tror det fungerade för minst två av dem vill komma och hälsa på mig till sommaren. Så klart sa jag att de var varmt välkomna.

Efter ett besök hemma hos gammelfarmor, lite mer mat och en ny blöja var det dags att dra sig hemåt igen. Jag somnade nästan med en gång och ville helst inte vakna när det var dags för fika, igen. Ibland tycker jag att vuxna människor inte gör annat än fikar...

När vi kom hem fick jag bada av mig resdammet, inte för att jag var speciellt dammig, snarare dreglig med en och annan spyfläck på kläderna, men ändå. Det var verkligen skönt att flyta runt en stund i baljan efter att ha suttit i bilstolen så många timmar.
Man skulle kunna tro att jag skulle ha svårt att somna igen efter att ha sovitså många timmar i bilen, men icke. Det var så härligt att sträcka ut sig i sin egen säng, nå väl, mamma och pappas säng, att jag somnade nästan med en gång.
Mamma och pappa var så stolta över mig för att jag skött mig så bra. Vad hade de egentligen väntat sig? Jag är ju trots allt en extraordinär bebis!

Karlstad

Imorgon ska jag åka till Karlstad med mamma, pappa och mormor. Vi ska på begravning. Det är mammas farfar som har gått bort. Jag träffade aldrig honom, men tycker är sorgligt ändå.

Undrar just vad jag kommer tycka om att åka bil så länge (3-4 timmar). Så länge har jag aldrig suttit i bil tidigare. Förhoppningsvis blir det många bensträckare och fikapauser. Däremellan planerar jag att sova, det är väldigt svårt att hålla sig vaken i bilen. Det har jag fått efter både mamma och pappa för de kan inte heller hålla ögonen öppna när de åker bil, men det är inga problem när de kör som tur är.

En trevlig grej med Karlstadsbesöket är såklart att jag får träffa min gammelfarmor för första gången och två av mina mostrar, A och S. Sen kommer ju självklart morfar och mormor T också att vara där. Undrar om jag kommer känna igen dem? Det var ju flera veckor sen vi sågs! Undrar just om de har förändrats och vuxit lika mycket som jag?

Hur som helst så ska det bli spännande med en road trip, även om det är under tråkiga omständigheter.

Core och lite annat

Nu är pappa hemma igen. Jag blev glad när jag såg honom! Han lovade att inte åka bort igen på ett tag. Bra det för vem ska i så fall klippa mina naglar? Mamma är nämligen jättedålig på det. Hon klipper antingen alldeles för lite eller så klipper hon mig i skinnet. Aj! Pappa däremot klipper perfekt! Fast när det kommer till marsvinens klor får mamma klippa och pappa hålla fast dem.

Mormor var här idag också. Hon passade mig en stund medan mamma tränade core. Core är tydligen när vuxna gör rörelser på golvet (bland annat) och tycker det är jobbigt, men bebisar gör dem lätt som en plätt. Hur svårt är det egentligen att ligga med benen upp i vädret och sprattla? Jag gör minsann det varje dag.

Imorgon ska jag träffa farmor. Vi ska nämligen till KappAhl och kolla läget. Kanske har de nåt som passar mig, mamma eller pappa, eller farmor såklart!

Ny pyjamas

Idag har jag fortfarande inte kommit ur min pyjamas. Mamma och pappa har köpt en ny till mig från H&M som är kortärmad och har korta ben för jag blir ofta så himla varm när jag nanar. Den är jättebra att sprattla i när jag ligger i babygymmet. Jag har precis lärt mig att vända mig från rygg till mage och att rotera på mattan.

Pyjamas från H&M

Pyjamas från H&M och babygym från Fisher-Price

Sen undrar jag varför jag inte kan få tag på min tunga? Den bara smiter undan när jag försöker fånga den. Oerhört frustrerande! Det är också väldigt obehagligt när jag råkar pilla för långt in i munnen, då kräks jag nästan, men kan samtidigt inte låta bli.

Mitt rum

Mamma har börjat funder lite kring mitt rum. Än så länge sover jag ju i mamma och pappas säng och kommer få fortsätta med det så länge jag blir ammad på natten. Mamma orkar nämligen inte masa sig upp och så tycker vi alla tre att det är så himla mysigt att sova tillsammans. Förmodligen kommer min säng få stå kvar i deras rum när jag väl ska sova i den. Just nu är jag verkligen inte intresserad av att ligga i den, inte ens för en kort middagslur!

Funderingarna som mamma (och pappa) har är hur mitt rum ska inredas. Just nu är det inte speciellt kul, bara en jättestor bokhylla och marsvinen så klart. De ska få bo kvar där även efter mina saker flyttas dit.
Det tråkiga är att det finns väldigt mycket rosa och tjejiga möbler, men inte lika mycket fint som passar för pojkar. Jag vill inte (eller rättare sagt mina föräldrar vill inte) att mitt rum ska va blått med pirater...

Var kan man hitta lite andra kul möbler som inte är så givet "pojkiga" eller "tjejiga"?
Fabler Groda väggförvaring från IKEA.

Fabler väggförvaring från IKEA


Den här grodan gillar både mamma och pappa. Jag vet inte ännu om jag gillar den, har inte smakat på den. Kanske inhandlas den vid nästa (och mitt första) besök på IKEA? Undrar när det kan tänkas bli? Om pappa får bestämma kommer det nog att dröja. Han gillar nämligen inte att shoppa och tycker det är onödigt att handla saker till mig för att jag är för liten för att uppskatta dem. Och det har han ju faktiskt rätt i!

Besvärlig bebis?

Pappa är på tjänsteresa så jag passar på att bråka lite med mamma. Till exempel så var hon, jag, M och E ute och gick en sväng idag. E sov snällt i sin vagn, men jag skrek hela vägen och vill verkligen i somna.
Vi stannade till på kulturhusets café, mamma tänkte att jag kanske blivit hungrig snabbare än hon räknat med, men klart jag inte var hungrig. Det var i och för sig spännande där på caféet så jag passade på att stila lite för E (som vaknade en kort stund). Jag är nämligen väldigt stark i benen och kan stå upp (med stöd så klart), men det kan inte E. Hon sitter mycket hellre fastän hon är nästan en månad äldre än mig.
När vi gick därifrån blev jag ledsen igen och skrek igen. Mamma såg riktigt bekymrad ut, M också.

Det var först när vi kom hem igen som jag somnade en stund, men inte tillräckligt länge tyckte mamma så hon ringde mormor.
Mormor kom och tog mig på en promenad medan mamma käkade och tog en dusch. Sen lekte jag och mormor en stund i soffan. Hon hade tagit med sig sin hund Raggy och han är väldigt kul att titta på. Han slickade på mina fötter och det kittlades jättemycket!

När mormor åkt hade jag och mamma ett seriöst snack. Hon ville att jag skulle lova att inte vara en sån besvärlig imorgon, vilket jag naturligtvis inte kunde lova. Fast jag ska i alla fall försöka.

Pappa meddelade från Norrköping att hans första möte gått bra och han skulle gå och titta på ett industrimuseum. Det låter jättetråkigt tycker jag. Ett museum för prasselböcker eller nappar hade passat mig mycket bättre. Finns det några såna?

Om en månad ska hela familjen åka till Stockholm för att fira farmor. När är det dags att börja packa och vad behöver jag ta med mig?



BVC och lite annat

Idag har jag och mamma varit på BVC. Jag väger nu 6490g och är 62,4cm lång. Jag passade på att kissa på bordet när min distriktssköterska K skulle kolla över mig. Men det gjorde inget sa hon för hon tycker att jag är så himla söt!

Sen blev jag vaccinerad för första gången. Jag fick en spruta i varje lår och grät nästan ingenting. Den första sprutan märkte jag knappt av för mamma distraherade mig med en leksak, men den andra var inte lika kul. Då kom det några tårar, men det gick fort över och både mamma och K var stolta över mig.

Efter BVC-besöket åkte vi till mormors jobb en liten stund. Då blev jag väldigt trött och somnade i mormors famn. Skönt, men när hon var tvungen att jobba igen fick jag och mamma åka hem. Eftersom jag fortfarande var sömnig fick jag ligga i vagnen ute i trädgården och sova lite mer medan mamma kämpade med maskrosorna som gärna tar över vår gräsmatta. Eller smaskrosor som kaninen Snobben har lärt marsvinen att det heter!

På kvällen blev det gräsklippning med pappa, promenad med både mamma och pappa och badning. Jag badar inte varje kväll, men nästan och har alltid babyolja i vattnet.
Fast idag hade jag behövt bada en gång till för jag passade på att bajsa ner mig precis efter att jag blivit badad, masserad med olja och fått på mig ren blöja å pyjamas. Pappa föreslog att han och mamma skulle göra sten sax påse om vem som skulle byta på mig. Pappa förlorade, men mamma fick assistera.

Jag har hört att man kan bli lite kinkig av att bli vaccinerad så jag passade givetvis på att få gnälla mig till

Nu blommar asfalten!

Rusenbuske i badbalja.

Eller i alla fall badbaljan! Hur har mamma och pappa tänkt att jag ska bada nu? Vad är det för stil att ställa en rosenbuske i min balja?!

Tur att den här bilden är några dagar gammal nu och min balja är skurad och busken nergrävd i rabatten! Nu kan jag bada varje kväll igen (förutom igårkväll för då var vi hos farmor och jag somnade i bilen) och få massage innan jag somnar. Det är så skönt och jag blir (oftast) väldigt avslappnad och kan knoppa in utan problem.

OBS! Oftast...!

Långhelg med arbete

Det har varit en så kallad långhelg och vi har haft fullt upp.
Pappa har nämligen hjälpt morfar O att dränera om en sida av hans och mormors hus. Det har grävts, skottats, stånkats och stönats. Tur att morfar O:s granne N hjälpte till med sin grävskopa, annars hade de nog inte varit klara än.
Till veckan ska pappa tillbaka tillsammans med farbror J och planera för bygget av den nya uteplatsen.

Jag har givetvis inte hjälpt till att gräva, och inte mamma heller, fastän hon erbjöd sig flera gånger. Hon och mormor fick istället stå för matlagning och kaffekokning. Vilka stereotypa könsroller de visar mig!

Mormor passade även på att gå ett par promenader med mig och hunden. Skönt att rulla runt och slumra lite grann.

I fredags kväll fick jag dock lite föräldraledigt och skickade iväg mamma och pappa till farbror M. Farmor och farfar kom för att ta hand om mig. Det hade de sett fram emot hela dagen.
De tog mig på en tur med vagnen, vi lekte i babygymmet, åt pizza (inte jag så klart) och badade. Vi hade så mysigt! Jag ville inte gå och lägga mig, men jag var inte ledsen. Fast när jag väl somnat sov jag så gott. Jag vaknade inte ens när mamma och pappa kom hem!

Idag borde hela familjen bara ha tagit det lugnt, men istället bjöd de in några vänner på lunch. Det bjöds på hemmagjorda hamburgare, pommes frites och saft eller öl dem som hellre ville ha det. Jag sov igenom hela lunchen och vaknade lagom till kaffet. Snälla tant H hade bakat en ananaspaj som det mumsades på. Jag flirtade så mycket jag bara kunde med tant H för jag gillar verkligen henne, men hennes dotter A tyckte jag skulle flirta med henne istället.

När gästerna gått var vi så trötta allihopa! Jag och pappa sov en stund i sängen och mamma sträckte ut sig i soffan. Så skönt att vila en stund.
Mamma skulle egentligen åkt och tränat på kvällen, men hon kände sig trött och hängig precis som pappa gjorde. Jag hoppas de inte är på väg att bli sjuka. Och jag hoppas verkligen att det inte är den där svininfluensan!

RSS 2.0