Snart julafton!

Nu är det inte långt kvar till julafton!
Jag vet inte riktigt vad det innebär med jul ännu, men alla verkar glada och förväntansfulla och då är jag det med.

Imorgon ska vi åka till mormor, morfar O och hunden Raggy. Vi ska tydligen ta med oss flera kassar med paket i som jag vill pilla på. Undrar just om jag får pilla mer på dem imorgon för än så länge blir jag bara bortlyft när jag närmar mig.
Ett paket spelar i alla fall en rolig truddilutt ibland om man klämmer lite på det! Spännande!

Äntligen tillbaka!

Nu har vi äntligen tagit tag i nät-livet igen. Efter att ha varit utan bredband i 2 månader surfar vi nu på grannens nätverk i väntan på vårt nya modem.

Vi har det bra här i vårt nya fin hus! Vi trivs, men mamma är visst lite mörkrädd! Fast det går nog över.

Jag håller som bäst på och tränar på att gå på egen hand (eller fot), men vill helst krypa, det går(!) så mycket snabbare!
Vi har nerräkning till julafton och jag undrar så vad jag kommer att få i julkapp! Hoppas det blir en massa paket med fina snören för dem gillar jag bäst.

Ernst har fortfarande inte flyttat från adoptionshemmet, men har fått en kompis! Hurra för Ernst och Blixten! Kolla in dem här. Jag är så glad för de små pälsbollarnas skull och hoppas verkligen de kommer till ett hem fullt av kärlek och godis.

Imorgon kommer mina kusiner, min moster G och mormor hit till oss för att göra julgodis. Det ska bli kul. Undrar just vad jag ska få smaka på. Mamma och pappa vill ju helst inte att jag äter socker ännu... Kanske lite puffat ris?

RSS 2.0