Tisdagens kläder

Idag har jag haft på mig min Rolling Stones-body från Lindex, byxor från H&M och strumpor från Polarn o. Pyret. Absolut sprattelvänligt och trycket på bodyn är riktigt gott att suga på!



Mamma och jag har fönstershoppat idag, eller ja, inte bara fönstershoppat. Hon hittade faktiskt en del fina saker på bl.a. Cubus till både mig och sig själv, men hon handlade bara till sig själv, två stycken linnen. Jaja, det är hon värd.

På kvällen var vi och hälsade på hos farbror M och faster J. Jag fick sitta på kusinen i faster J:s mage, ett mycket bra ställe att ha sin lilla rumpa på! Jag får så bra uppsikt över rummet och de andra runt mig. Fast jag orkade inte va där så länge, så efter lite kaffe och tittande på kort åkte vi till ICA och handlade veckans mat.
Mamma och pappa börjar verkligen bli bra på att planera middagarna. De ligger i hårdträning inför min introduktion i den riktiga matens värld och då duger det inte att äta mackor till middag. Visst är det smart av dem att få till rutinerna redan nu, även om det kommer dröja flera månader innan jag vill ha vanlig mat!?

Dagens outfit

Idag har jag haft på mig den nya bodyn från name it, ni vet den som mamma troddevarför stor för mig än så länge. Men ack så fel hon hade! Jag har från och med nu vuxit i storlek 68!

Body från Name It, byxor från Lindex och strumpor från H&M.

Body från name it, byxor från Lindex och strumpor från H&M

Imorgon kan jag kanske få ha på mig något av allt det som jag ärvt efter mina kusiner. Mamma fick 2 stora kassar med kläder av min moster, så jag har verkligen resurser i min byrå. Tack moster G!

Måndagsmys

Idag har jag och mamma bara slappat hela dagen. Helgen med Göteborgsbesök och födelsedagsfirande tog musten ur mig.
Eftersom det var soligt även idag, i alla fall på förmiddagen, kunde jag ligga och mysa i vagnen medan mamma satt i solen och målade tånaglarna. De blev lila.

När pappa kom hem klippte han gräset, så kanske är inte han och mamma så långsamma som jag trodde ändå. Det blev jättefint, men nu ser man mossan ännu mer... Mamma har övervägt att köpa sånt där medel man vattnar gräsmattan med så att mossan svartnar och dör. Det ser ju inte så kul ut med en svart gräsmatta, men hur lång tid tar det innan den blir grön igen?
Och viktigast av allt: det är väl inte farligt för mina marsvin att äta gräset sen?
Om det vackra vädret håller i sig kommer de säkert att få gå ut och beta till helgen. Jag tror att de längtar, men de får inte gå ut om det är kyligt i luften, de blir lätt förkylda. Precis som jag, men om man har mössa är det ok att gå ut. Kanske borde marsvinen skaffa små mössor?

Stackars pappa

Han har blivit jätteförkyld! Han snörvlar och snorar som bara den. Han tycker säkert att det är väldigt jobbigt, men jag tycker nog att det är värre. Jag vaknar nämligen varje gång han nyser!

Fast natten till idag sov jag i och för sig väldigt bra. Jag somnade nämligen strax innan 22 och vaknade 07 nästa morgon! Skönt!
Därför har jag varit jätteglad hela dagen vilket passade bra eftersom vi skulle åka till mormor och fira hennes födelsedag lite i efterskott. Fast eftersom pappa är sjuk stannade han hemma.

Innan jag och mamma åkte till mormor och morfar O svängde vi förbi handelsträdgården för att köpa en present till mormor. Hon hade önskat sig kryddväxter att ställa på deras nya uteplats, som visserligen inte är byggd ännu, men snart så. Vi köpte bl.a. citronmeliss, äppelmynta, gräslök och fransk dragon.

Citonmeliss
Citronmeliss

Mamma blev också väldigt sugen på att bygga upp en örtagård hemma hos oss så det är inte omöjligt att det blir en ny tur till handelsträdgården nästa helg. Mamma och pappa ska även adoptera några rosenbuskar som får vika på roten för att mormor och morfar O's uteplats ska få plats. Innan de kan planteras behöver 2 döda prydnadsenar sågas ner och en rabatt grävas.
Med deras tempo är jag tveksam till att det kommer göras. Idag skulle de klippt gräset, men det är inte gjort...

Just det ja!

På souvenirshoppen på Universeum hittade mamma den här skallran som hon köpte till mig. Jag har inte riktigt fått koll på hur den fungerar än, men mamma och pappa försökte visa mig på kvällen och då var den spännande. Lite för spännande kanske för pappa tog den ifrån mig under Robinson. Han tyckte jag väsnades alldeles för mycket. Jag?! Vilket löjligt påstående!!

Skallra Dino från Teddykompaniet

Dinoskallra från Teddykompaniet.

Dagens outfit

Idag på vårt äventyr på Universeum och på stan hade jag på mig det här:

Body från H&M och byxor från Zara.

Body och strumpor från H&M och vita byxor från Zara Mini som mormor köpt i Barcelona. Jag hade en matchande huvtröja också, men eftersom det blev så varmt fick jag ta av mig den.


Det är synd att bilderna från mobilen blir så blå i tonen, det syns ju inte riktigt hur fina färgerna är.
Kläderna är i alla fall väldigt sköna och jag har sovit väldigt bra i dem.

Universeum

Idag har jag, mamma, pappa, mormor och S (en kille som mormor passar ibland) varit i Göteborg och kollat in Universeum. Det va så roligt!
Vi tittade på en massa fiskar, bland annat hajar, ormar, spindlar, grodor, kajmaner och apor.

Pilgiftagroda

Blå pilgiftsgroda

I regnskogsdelen var det jättevarmt så jag fick ta av mig tröjan och komma upp ur vagnen. Det var spännande att lyssna på alla ljud och känna alla nya dofter. Mamma stog länge och tittade på blå och gula pilgiftsgrodor. Det skulle finnas grön/röda också, men de hade gömt sig alldeles för bra. Pappa gillade aporna bäst och det gjorde också S också. Vad som var mormors favorit vet jag inte, men det var i alla fall inte ormarna. Dem ville hon helst inte titta på alls. Men hon var väldigt fascinerad av sågfisken.

När vi tittat på djuren tog vi en fika och sen gjorde vi expriment. Det testades reaktionssnabbhet (mamma var snabbast), roddes ikapp (S och pappa var bäst), reds på en ridsimulator och pusslades. Man kunde också kika på en lastbil, polisbil mm.

Efter Universeum gick vi och åt mat på Pasta +. Jag fick en flaska att smaska på. Så gott!
Mamma och mormor åt ravioli, pappa lasagne och S köttbullar med pommes. Alla verkade väldigt nöjda där i solskenet på uteserveringen (jag låg givetvis i skuggan). Personalen var så snälla och gjorde en massa för att vi (jag) skulle få det så bra som möjligt. Mamma och pappa brände sig lite i solen, men det var det tydligen värt.
Sen handlade mamma och mormor likadana sandaler fast i olika färg. Det var gladiatorsandaler med nitar (!) från
Din Sko, mormor köpte svarta och mamma bruna.

S, mormor och mamma åt glass i solen. Årets första mjukglass för mamma. Hon var lycklig!

Framåt kvällen åkte vi hem, men mormor och S stannade kvar i Göteborg. De skulle gå påbio och se Marley och jag. Mormor frågade om det var en så kallad barnvagnsbio så att jag också kunde följa med, men det var det tyvärr inte. Det hade de bara på vardagarna så det blir kanske en annan gång.
S och mormor lovade att ge en recension av filmen nästa gång vi ses. Ska bli intressant att höra vad de tyckte.

Det hade varit väldigt kul att få gå på bio! Jag gillar ju när mamma och pappa ser på film hemma, så varför inte på bio?

Torsdag

Jag är lite sjuk.
Både igår och idag har jag hostat, nyst och haft lite feber. Varken mamma eller pappa är speciellt oroliga eftersom jag äter duktigt, men om jag inte är bättre imorgon ska mamma nog ringa till BVC.

Har varit ganska trött hela dagen. Inte så konstigt kanske när jag sover så dåligt om nätterna. Ni vet hur det är när man är förkyld. Fast mamma körde runt mig i vagnen idag och då somnade jag så gott att jag sov i 3 timmar. Skönt! Sen när pappa kom hem tog han med mig på en timmes promenad ihop med baby N och hans pappa. Då somnde jag igen. Det är verkligen sövande att ligga i vagnen.

Jag har också lekt en stund med min Nalle Puh-bok. Ni vet, den som prasslar. Idag ville jag hålla i den själv, tidigare är det mest mamma eller pappa som hållt i den åt mig. Men jag orkade inte läsa (leka) speciellt länge, jag blev så trött.

Imorgon ska farbror M:s tjej J komma och hälsa på mig och mamma. Hon har en bebis i sin mage, en kusin till mig. Den ska komma ut i augusti, men jag och många med mig önskar nog att den kunde komma lite tidigare.


Igår hade mamma och pappa sin förlovningsdag. Jag skulle egentligen stanna hemma med farmor, men hon har också blivit sjuk och kunde inte passa mig.
Pappa fick snabbt ändra sina planer så att jag också kunde följa med.
Istället för middag och bio i stan blev det middag på en laxresturang vid havet. Det var jättemysigt!
Pappa åt en laxtallrik med 5 olika sorters lax och 2 såser. Han verkar ha gillat det för han åt upp jättefort! Mamma åt kallrökt lax med romsås, också uppskattat. Det hela avslutades med kaffe och chokladpraliner.
Biobesöket fick vänta till en annan gång när jag har en barnvakt. För på bio har jag ingen lust att gå, orkar ändå inte hälla mig vaken en hel film. Men det gör inte alltid mamma och pappa heller. Jag har allt sett och hört dem sova i soffan!

Dagens outfit

Det har varit jättevarmtoch soligt idag. Härligt!

Body från H&M och byxor från Polarn o. Pyret.

Idag har jag haft på mig en body från H&M och byxor från Polarn o. Pyret.

Kofta från KappAhl, byxor och mössa från Polarn o. Pyret.

När jag och mamma skulle gå ut fick jag på mig en kofta från KappAhl och mössa från Polarn o. Pyret. Det var så varmt att mamma och pappa tyckte inte jag behövde ha jacka på mig.

Välkommen och hej då

Idag har vi varit och tittat på grannarnas lilla baby-pojke N. Han var verkligen liten! Även fast han har hunnit bli 3 veckor så väger han fortfarande mindre än vad jag gjorde när jag föddes. (Jag vägde 3690g och var 51cm lång.)
Han har haft gulsot så han var fortfarande ganska mörk i skinnet och har ännu inte skaffat sig såna där goa bebisvalkar som jag har lite överallt på kroppen. Men det är lätt ordnat, det är bara att äta å äta å äta. Det gjorde jag så nu väger jag över 6kg. Vet inte exakt vad jag väger för det va 3 veckor sedan vi var på BVC för vägning och mätning. Vi ska dit igen 11/5 så det är ett tag kvar.

Igår va en trist dag. Inte nog med att morfar och mormor T åkte hem och pappa åkte till jobbet så gick min gammelfarfar bort (mammas farfar). Han har visserligen varit sjuk ett tag och var väldigt gammal (97 år), men det är ju sorgligt ändå! Gammelfarfmor är förnuftig och säger att han har det bättre nu när han slipper ha ont, men så klart hon saknar honom. Vem hade inte gjort det efter så många år tillsammans? Alla i familjen saknar honom och tänker på gammelfarmor.
Jag saknar min mamma och pappa bara de lämnar mig en kort stund för att t.ex. gå på toaletten. Varför kan inte de ha blöja som jag? Då skulle de aldrig behöva lämna mig!

Imorgon är det mamma och pappas förlovningsdag och pappa har planerat vad de ska göra. Tyvärr har farmor som skulle va barnvakt åt mig blivit förkyld och kan inte passa mig. Pappa funderar nu på att göra om planerna så att jag kan följa med. Vi får väl se hur det blir.
Jag kommer förmodligen bli nöjd hur det än blir, bara jag slipper bli lämnad ensam...

name it

Den här fina bodyn kom mamma och pappa hem med till mig igår. Den kommer från name it och är i storlek 68 så jag får vänta lite innan jag kan använda den. Jag har aldrig provat några kläder från name it innan, men jag tror nog att den kommer bli jättebra. Den ser i alla fall väldans tuff ut!

Body från name it (c)


Under tiden får jag använda den här bodyn och byxorna från Polarn o. Pyret för dem har jag just vuxit i.  De är verkligen sköna och absolut sprattelvänliga. Jag har verkligen testat dem noga idag i både babygymmet och babysittern!

Randig body från Polarn o. Pyret Byxor med sjöstjärnor, krabbor och sjöhästar från Polarn o. Pyret

Hurra för mormor!

Grattis på födelsedagen mormor! Vi kommer och firar dig när vi får!

Jag lovar att ta med mig mig själv och ett paket. Mamma har talat om vad du önskar dig.

Leksaker

Här är leksakerna som jag och mormor T lekte med idag. Jag gillar dem ganska mycket, men vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Tittar mest på dem.

Prasslig Nalle Puh-bok, skallra med mus och telefon-skallra.


Nalle Puh-boken är "prasslig" och låter spännande när man tar på den. Skallrorna är också intressanta, de låter inte så högt vilket jag tror att de vuxna uppskattar. För egen del hade de gärna fått låta lite mer.
Jag har provsmakat alla tre, fast de smakade inget vidare. Då tycker jag nog att nappen och mina händer är bra mycket godare!

Dagens outfit

Idag har pappa klätt på mig riktigt mysiga kläder. Vi har nämligen varit ute med vagen och han ville att jag skulle ligga riktigt skönt. Och tro mig det gjorde jag. Passade på att ta en ordentlig tupplur i nästan 4 timmar medan mamma, pappa, morfar och mormor T gick i affärer och åt en lättare lunch. Alla utom mamma åt räksmörgås och drack öl, men eftersom jag blir ammad valde mamma getostbruchetta och latte istället. Alla verkade nöjda med det de valt.

Body från Polarn o. Pyret och byxor från H&M.

Body från Polarn o. Pyret och byxor från H&M.

På bilden ligger jag i soffan och leker med mormor T. Kuligt! Vi tittade på flera olika leksaker och jag tränade även på att ligga på mage. Det är verkligen inte lätt, men jag blir bättre och bättre på det.

Nu är det dags för lite vila igen.

The Rolling Stones

Det var den här bodyn som mamma köpte till mig härom dagen. Den är fortfarande lite för stor, men snart kan jag nog ha den. Va tuff jag kommer bli då!

The Rolling Stones-body från Lindex.

Rolling Stones-body från Lindex

Morfar och mormor T

Imorgon kommer min morfar och hans fru mormor T! Det ska bli så spännande att träffa dem.

Morfar har lovat att han ska ta med fotoalbum med bilder på mamma när hon var lite bebis pecis som jag är nu. Ska bli intressant och se hur hon såg ut egentligen. Undrar om vi är lika? Morfar säger det. Vi får väl se om han hittar på.

Undrar just vad vi ska hitta på? Förmodligen ska vi ut och gå och grilla om det fortsätter att va så fint väder som det varit idag, men man vet aldrig vad vuxna kan tänkas hitta på. Bara jag får åka i vagnen och blir matad så är jag rätt så nöjd. Lite lek och bus emellanåt skadar inte heller!

Hemligt uppdrag

På onsdag har mamma och pappa sin förlovningsdag. Det är pappas uppgift att hitta på hur de ska fira. Han hävdar nämligen att han är romantisk och mamma är något skeptisk. Eftersom hon inte vet vad som är på gång vet hon inte heller hur hon ska klä sig. Ett stort problem när man är tjej har jag förstått, men jag tänkte hjälpa henne.

Eftersom hon gillar klänningar och tunikor så har jag tagit fram några förslag.

Klänning från Vila Klänning från Vila

Den här klänningen och tunikan kommer från Vila och är fina tycker jag. Klänningen passar ju bra om de ska gå på fin resturang och tunikan om de ska göra nåt mer "ledigt". Ett par tights under så kan de till och med va ute i friska luften utan problem om det är planen.


Tunika från Redout Création

Eller varför inte den här tunikan från Redout Création (La Redout) som hänger oanvänd i garderoben...


Hmm... under tiden har mamma i alla fall skickat mig på hemligt uppdrag för att komma underfund med pappas planer. Jag undrar hur jag ska få honom att berätta förmig och hur jag sedan ska lyckas förmedla det till mamma. Jag kan ju inte prata!

Bilder och kläder kommer från www.nelly.com och www.laredout.se .

Solskenstorsdag

Det blir ingen bild av dagens outfit för jag har bytt kläder flera gånger idag... Det är inte alltid så lätt. Ibland så måste man ju bara bajsa eller kräkas lite.

Idag har jag i alla fall hunnit med väldigt mycket!
På förmiddagen var jag och mamma på BVC. Vi skulle träffa de andra föräldrarna och bebisarna i BVC-grupen och prata om smakportioner. Jag var väldigt ointresserad och passade på att sova en stund istället. Smakportioner är ändå inget för mig de närmaste 2-3 månaderna.

Sen åkte vi till Lindex. Mamma köpte en kofta till sig och en body till mig. Fint!
Vi kikade även runt i en inredningsbutik, men då fick jag nog av shopping och grät en skvätt.

Eftersom det har varit fantastiskt väder idag så tog vi en sväng med bilen till ridklubben där mamma är ibland. Hon drack kaffe och tittade på hästarna medan jag passade på att ta en tupplur till. Man sover väldigt bra ute i friska luften med lite hästgnägg i bakgrunden.

Väl hemma kom farmor och farfar för att passa mig några timmar. Mamma skulle nämligen tillbaka till stallet för att rida en sväng. Så mysigt med barnvakt!
De tog mig på en härlig promenad och sen lekte vi en stund tills pappa kom hem från sin tjänsteresa. Jag har verkligen längtat efter pappa!

När mamma väl kom hem igen var det dags för mat, bad och läggdags. Jag behöver samla kraft till imorgon för då ska vi städa och förbereda inför helgen, då ska nämligen morfar och mormor T komma på besök. Dem har jag aldrig träffat förut, men de är säkert snälla och vet vad ett barnbarn vill ha.
De har ju flera andra som de tränat på redan!

Till pappa

Min pappa behöver lite nya coola kläder. På jobbet är han inte så fantasifullt klädd utan har nästan jämt tröja med en skjorta under till jeans. Inget fel i det så klart, men ibland kan det ju va kul att förändra sig lite, eller hur?!

Jag har i alla fall kikat runt lite efter kläder som jag tror skulle kunna passa pappsen. De är lite rockiga så som han gillar, men inte för extrema för att han inte ska kunna gå till jobbet med dem. Vi får väl se om han nappar på nåt!

T-shirt Paul Frank

 T-shirt från Paul Frank. Tänkte att den kunde passa eftersom pappa spelar bl.a. gitarr.
Mamma har en liknande från La Redout, så då kan de ju matcha varandra!

Skjorta Ruffle & Bow

Skjorta från Ruffle & Bow. Coolt med annat mönster på de uppvikta ärmarna.

Cardigan från Ljung.

Cardigan från Ljung. Mysig att ha på sig på våra kvällspromenader, kommande grillmiddagar i uterummet eller whiskeyträffarna med grannen.

Alla kläder och bilder kommer från www.nelly.com .

Gnäll

Jag är inne i en gnällperiod och mamma å pappa vet inte riktigt varför. Inte jag heller förden delen...
Är det kanske så för de flesta bebisar som är runt 2 månader?

Igår när pappa kom hem blev jag jätteledsen utan att någon förstod varför. Jag bara grät och skrek och var helt otröstlig! Ingenting var bra, varken mat, ny blöja, Babybjörn, babygym eller babysittern hjälpte.
Att de inte fattade att jag va övertrött!

Till slut slumrade jag till i Babybjörn-selen på pappas mage samtidigt som han spelade Zelda på Wii. Skönt att sluta hulka för en liten stund.

När jag vaknade till igen var det dags för mat, ett skönt bad och sedan på med pyjamas och bums i sängen.
Jag gillar verkligen att bada! Hoppas jag får göra det ikväll också.
I sängen gav pappa mig en flaska med ersättning, sen i med nappen och jag sov som den lilla prins jag är till kl. 5 på morgonen. Mamma fick väcka mig för att jag skulle äta lite.
Personligen hade jag kunnat tänka mig att sova lite till, men mamma mumlade nåt om nån läcka så jag fick snällt vakna till för en slurk mat. Därefter somnade jag om och vaknade inte förrän kl. 10. Härligt!
Man skulle kunna tro att jag borde va mindre gnällig idag när jag sovit så bra i natt, men icke!

Fast nu ska jag nog va glad en stund och gnaga lite på mina händer. Det är kul det!

Dagens outfit

Det vackra vårvädret som bortblåst. Typiskt. Det har till och med börjat regna. Förmodligen blir det mest inomhusaktiviteter under dagen som t.ex. lek i babygymmet, badning och mys.
Ikväll kommer mormor och passar mig när mamma är på träningen för pappa ska på tjänsteresa och blir borta över natten. Då ska vi ta en promenad. Hoppas det har slutat regna då bara!

Idag har jag på mig en body från H&M och byxor från KappAhl.

Body från H&M och byxor från KappAhl.


Jag har för mig att bodyn är av ekologisk bomull, sånt är nämligen viktigt för min mamma och pappa. De försöker att i största möjliga mån handla ekologiska grejer, men det blir mest mat. Det finns visst inte jättemycket ekologiska kläder att köpa.

Annandag påsk

Idag har vi tagit det lugnt hela familjen. Jag tog sovmorgon och vaknade först kl. 11, givetvis var jag uppe en stund på morgonen och åt frukost, men sen somnade jag om. Mamma och pappa var jätteglada över det. Kul att kunna glädja nån!

Mamma tog med mig till stallet, det var dressyrtävling på gång. Jag satt i bärselen och tittade och blev tittad på. Självklart tyckte alla att jag va sååå söt. Vad annars?
Jag märkte på mamma att hon längtar tillbaka till hästarna, men tycker att hon kan vänta lite med att va borta flera timmar i veckan. Det räcker väl med att gå på Friskis & Svettis än så länge?

Apropå Friskis & Svettis så åkte mamma dit på kvällen för att träna. Jag och pappa passade på att handla och spela lite tv-spel. Han har börjat spela Zelda på vårt Wii, men inte kommit så långt ännu.
Jag gillar Zelda eftersom musiken i det spelet är så lugn och mysig. Fast jag var i och för sig mest fokuserad på att leka i babygymmet medan han spelade. Det är så kul att ligga i det nu när jag kommit på hur jag ska få speldosan att spela!!

Nej, dags att leka, vifta och sprattla lite till innan det är dags för natten.

Dagens aktivitet

Vi har varit ute på promenad idag med familjen L-N. Jag sov i och för sig hela promenaden, men de andra såg blåsippor, vitsippor, grodor, änder och små orange fiskar. Vi var långt ifrån ensamma ute, vi mötte en massa människor och vovvar som var ute och luftade sig.

Blå-, vit- och gulsippor.


Familjen L-N:s dotter, lilla S, pratade med de flesta och ville väldigt gärna antingen köra min vagn (pappa fick absolut inte hjälpa henne) eller hålla min mamma i handen.

Lagom till fikat vaknade jag och ville också va med, men efter lite mat så somnade jag i vagnen igen. Lilla S vaggade mig och höll koll så att jag inte tappade nappen. Tur att man har så omtänksamma vänner.
Våra föräldrar passade på att bestämma att vi ska fira midsommar ihop, tur att de är ute i god tid...

Nästa vecka är lilla S:s mamma T lite ledig så då ska vi ses igen. Förmodligen blir det en fika även då, det brukar det bli när mammor ses.

Dagens outfit påskdagen

Idag fick jag ha samma kläder som igårkväll. Mjuk body och byxor från Polarn o. Pyret, skönt! Fast när mamma skulle fixa bildbevis på min outfit hade jag inte alls lust att ligga still. Hihi!

Body och byxor från Polarn o. Pyret.


Idag har mamma och pappa kallat mig den randiga bebisen och inte blev det bättre när vi skulle gå ut för då tog de på mig min randiga mössa, också det från Po.P. Jackan är från Lindex.

Jacka från Lindex och mössa från Polar o. Pyret.


Jag är verkligen fin i den turkosa färgen som det är på mössan, men tyvärr så gör inte fotot riktigt den rättvisa.

Dagens outfit påskafton

Idag har vi hälsat på farmor och farfar. Jättekul! En av mina farbröder och gammelfarmor var också där. Jag gillar när det är mycket folk omkring mig för då är det alltid nån som pratar och leker med mig.

Mamma och pappa tyckte att jag skulle vara lite extra fin och klädde på mig en skjorta. Dagens outfit är alltså en skjorta från KappAhl och hängselbyxorna från H&M.

Skjorta från KappAhl och hängselbyxor från H&M


Sedan på kvällen skulle vi vidare till ett par vänner till mamma och pappa och då fick jag istället ha på mig ett set från Polarn o. Pyret.

Imorgon ska vi träffa några andra vänner och deras dotter. Hon är 1½ år äldre än mig och vill gärna att vi ska leka, men jag är inte så intresserad, än...

En STOR nyhet

Jag har nämligen bytt blöjstorlek från Libero Mini till Libero Midi. De har extra mycket flexibilitet så att jag kan sprattla och röra mig så mycket jag bara orkar och kan. Skönt!
Mamma var lite orolig att blöjorna skulle vara för stor för mina byxor, men det var inga problem alls. Det bästa är nog att jag inte behöver gå upp på natten för att bli bytt på.

Nu ska jag ta en tupplur i babysittern och sen ska vi åka till farmor och farfar.

Ha en skön påskafton!

Dagens outfit

Dagens outfit den här långfredagen är en body från Polarn o. Pyret och hängselbyxor från H&M.

Body från Polarn o Pyret och hängselbyxor från H&M


Byxorna är lite dumma. Eftersom det inte är någon mudd längst ner som åker byxbenen upp när jag ligger och sparkar eller blir buren. Men de är ju tuffa så det får väl gå.

Ikväll blir det filmmys, vi ska se den senaste Bond-filmen, min första Bond-film dessutom!

Långfredag

Enligt mamma och pappa har jag sovit jätteduktigt inatt! Så bra att jag inte behöver sova direkt efter frukosten längre.
Men idag fick jag inte ligga i sängen och joddla utan pappa satte mig i babysittern istället. Det är för övrigt pappas gamla babysitter. Tänk att den är 28 år gammal! Jag kan nästan sitta i den hur länge som helst och prata, titta och vifta med armar å ben. Jag älskar den!

Pyjamas från H&M

Nu är det strax för ett bad och sedan sticker vi till mormor.

Glad påsk!

Skärtorsdag

Idag fyller jag 2 månader! Hurra för mig!
Jag firade genom att vakna 6.20 med ett gallskrik, en extra lång frukost och sedan lite skratt och bus i sängen.
Pappa åkte till jobbet extra tidigt eftersom jag tydligen väckte honom... Mamma försökte sova lite medan jag busade, men hon gav snart upp och gick upp och åt frukost istället. Då passade jag på att somna om!

Sedan gymmade jag en stund i babygymmet, hjälpte bovärden att laga vår tvättmaskin (eller ja, hjälpte och hjälpte... jag tittade på) och åt lite lunch.
Därefter var det dags att ge sig ut för att köpa glass. Mamma hade nämligen lovat pappa att komma på besök till hans jobb och bjuda på glass dels för att fira mig, men också för att hon vill ställa sig in lite extra. Hon vill nämligen att pappas jobb ska sponsra ridklubben som hon är med i. Vi får väl se hur det går. Jag håller i alla fall tummarna.

Dagens outfit är en huvtröja från H&M med matchande byxor. Givetvis sprattelvänliga kläder!

Huvtröja med matchande byxor från H&M


Snart är det dags för natten. Imorgon ska vi till mormor och då måste jag ju va ordentligt pigg! Jag har blivit lovad en påskpresent. Spännande!

Apropå påskpresent så överraskade mamma pappa med ett litet paket idag. Han fick en egen ansiktskräm, tydligen är hon trött på att han använder hennes.

Dagens outfit

Idag har jag varit och hälsat på hos farmor och farfar. Mysigt! De blir alltid så glada när jag kommer och hälsar på. Farmor blir extra glad när jag bajsar och hon får byta blöja och mamma och pappa blir ännu gladare att hon vill göra det. Fast de byter så klart på mig med glädje när farmor inte är med också.
Snart är det påskafton och då ska vi till farmoroch farfar igen och då ska jag få träffa gammelfarmor för första gången. Spännande!
Sen har jag hört nånting om påskägg som man kan få roliga saker i. Undrar just om jag kommer att få något påskägg?

Body från Lindex och byxor från KappAhl.

Min outfit för dagen är en body från Lindex och byxor från KappAhl. Sköna och sprattelvänliga kläder!

Det rullar

Idag verkar det ju verkligen som våren kommit på riktigt!
Mamma och pappa har rullat runt med mig i vagnen ute i vårsolen. En och annan tupplur hann jag med också. Det är väldigt skönt att sova ute i friska luften.

Pappa har storstädat vår uteplats så att vi kan vara där ute och njuta nu. Om det är lika bra väder imorgon blir det kanske det blir grillpremiär. Som tur är har de sparat en plats så att min fina vagn fortfarande kan stå där ute.
När den skulle beställas var mamma och pappa rörande överens om att Emmaljunga City Cross-vagnen i färgen Pro Forest var vagnen med stort V. Och jag gillar den jättemycket! Speciellt de små grodorna på insidan sufletten som man kan ligga och titta på. Bra val alltså!

Emmaljunga City Cross i färgen Pro Forest.

8 veckor

På måndag blir jag 8 veckor gammal! Än så länge tycker jag att livet utanför magen är väldigt bra.

Jag är mycket nöjd med mitt val av föräldrar. De är så snälla och tar väldigt bra hand om mig. Jag behöver knappt gnälla nånting för att de ska förstå vad jag menar.
De tycker att jag är en snäll bebis också. Förutom när jag boxar dem på näsan i sömnen!
Jag har nämligen bestämt att det bästa stället att sova på är i mamma och pappas säng, mellan deras kuddar.
Ibland försöker de lägga mig i själsängen de köpte innan jag föddes, men varför skulle jag vilja ligga där när jag sover så gott hos dem? Löjligt!

Idag har jag och mamma varit hos en av hennes vänner. De skulle fika och ha det mysigt, men jag hade en annan plan. Jag tyckte nämligen att mamma skulle bära runt på mig, vilket hon också gjorde. Ni förstår, det är inte så svårt att dressera föräldrar som man kanske kan tro.
Senare på kvällen var det pappas tur att bära mig så att jag kunde somna. Ibland vill jag nämligen inte somna ensam i sängen utan sitter mycker hellre i bärselen en stund och slappar. Ni vet hur det är, på fredagkvällen är det väldigt skönt att varva ner efter en hel vecka med en massa aktiviteter.

Ta hand om er!

RSS 2.0